Ofte stilte spørsmål

  • Footner Exfoliating Socks: Det kan  ta fem til syv dager, avhengig av hudens tykkelse, før man starter å resultat av behandlingen. Personer med tynn hud vil se resultat raskere enn de med tykk hud. 

Footner Exfoliating Socks kan anvendes ved behov,  men vi anbefaler en gang hver 2.-3. måned for å holde føttene myke og fine.

Vår erfaring er at forbrukerne ikke opplever at føttene har blitt overfølsomme. Man kan fortsette sine vanlige rutiner, som å gå i sko med høye hæler. Men da huden blir litt sensitiv etter exfoliering, anbefaler vi å unngå veldig intensiv sport de første dagene. Husk at fortykket hud dannes pga press og friksjon i upassende sko.

Footner Exfoliating Socks er ikke egnet for personer med sensitiv hud. Spesielt ikke til de som er følsomme mot ingrediensen alkohol.

Dette er en engangsbehandling. Sokkene skal kastes umiddelbart etter bruk. 

Under exfolieringsprosessen, vil de døde hudlagene løsne og falle av. Dette kan sammenlignes med en slange som etterlater sitt gamle, harde skinn.

Det vil ta mellom tre til syv dager, avhengig av tykkelsen på huden. Personer med tynn hud vil se raskere resultat enn personer med tykke hudlag.

Da huden hos gravide og ammende kvinner er mer sensitiv, anbefaler vi ikke å bruke Footner i denne perioden. For diabetikere anbefaler vi å alltid konsultere fastlegen din før du prøver nye fotpleieprodukter.  

Den kraftigeste effekten sees ca tre dager etter at man starter å se resultet av behandlingen. Store hudflak med død hud vil løsne. Deretter vil effekten avta og mindre hudflak vil løsne. Hele prosessen vil normalt  vare ca 7 til 20 dager.

Noen  forbrukere har opplevd at effekten fortsetter i mer enn 30 dager. Årsakene kan være mange, men den største grunnen er trolig at man anvender sokkene for lenge, f.eks. mer enn to timer. Det kan også være på grunn av hudtypen.

Det finnes bare en størrelse – den passer de fleste opp til størrelse 48.

Du kan bruke Footner Exfoliating Socks selv om du har sprukne hæler. Men da sokkene inneholder syrer (melkesyre og AHA-syrer), kan det oppleves som irriterende på dype sprekker. Dersom du har veldig dype sprekker, anbefaler vi ikke at du bruker Footner Exfoliating Socks da mest sannsynlig ikke vil være i stand til å motstå irritasjon.

Footner Exfoliating Socks er ikke ment å bli brukt mot liktorner og vorter. Men forbrukeren vi l oppleve at huden rundt disse blir mykere og liktornene/vortene kan derfor bli lettere å behandle.

Bare død hud vil løsne, effekten vil derfor være mer drastisk på hælen enn på den øvre delen av føttene. Dette er fordi der er mer død hud på hælen. Man  har også døde hudceller på toppen av føttene. Dersom du ikke ønsker at den skal falle av, kan du påføre vaselin før du starter behandlingen.

Man kan fortsette med sine vanlige aktiviteter som svømming osv. Men da huden blir mer sensitiv de første dagene etter gjennomført behandling, anbefaler vi å ikke utsette føttene for direkte sollys i minst en uke etter avsluttet behandling. Dette er samme prinsipp som etter å ha vært solbrent, man unngår å utsette den sarte huden for soleksponering.

Vår erfaring er at forbrukerne ikke opplever at føttene har blitt overfølsomme. Man kan fortsette sine vanlige rutiner, som å gå i sko med høye hæler. Men da huden blir litt sensitiv etter exfoliering, anbefaler vi å unngå veldig intensiv sport de første dagene. Husk at fortykket hud dannes pga press og friksjon i upassende sko.

Produktet inneholder opptil 90 programmer. Når brukt en gang om dagen, kan produktet være opp til 3 måneder. Produktet inneholder 100 ml.

Footner Cool Active Massøren kan brukes hjemme eller på veien for noen, er det ingen bivirkninger. I diabetes eller problemer med blodsirkulasjonen rådes til å oppsøke lege før du bruker produktet.

Footner Cool Active Massøren har en studie som viste effekten av produktet hos pasienter som lider daglig eller ukentlig fra ubehag i foten *. 100% av pasientene rapporterte lindring av smerte etter bare påføring. Foot smerte ble redusert med 90% nesten borte etter det første programmet og kundetilfredshet var svært høy.
* Resultater fra studier av 30 pasienter.

Footner CoolActive Massager er en massør med metallkule, som avgir kaldt skum med aktive ingredienser som lindrer brennende og trette føtter.

Etter kun én påføring på 2–5 minutter vil føttene føles avslappet, lettere og mindre varme. Footner CoolActive Massager inneholder ingredienser som lindrer og fukter huden, og gir samtidig føttene en frisk duft.

 

Rundt 75 % av befolkningen opplever fotplager på et eller annet tidspunkt i livet. Vanlige årsaker til fotplager er blant annet at man står i lange perioder om gangen, repeterende bevegelser og bruk av sko som ikke passer. Studier har vist at én av fem kvinner lider av fotplager daglig eller ukentlig.

Metallkulen gir en umiddelbar, kjølende effekt og trykkmassasje som får føttene til å slappe av. Kaldt skum med aktive ingredienser virker umiddelbart kjølende og reduserer hevelse. Formelen inneholder ingredienser som fukter og beroliger huden og har deodoriserende egenskaper.

Footner CoolActive Massagers kjølende effekt lindrer umiddelbart plager som brennende, trette og tunge føtter. Produktet avgir et kaldt skum som har en umiddelbar, kjølende effekt på føttene. Etter en behandling på 2–5 minutter er hudens temperatur redusert med gjennomsnittlig 24 % (8 grader).

 

Det er gjennoFootner CoolActive Massagers kjølende effekt lindrer umiddelbart plager som brennende, trette og tunge føtter. Produktet avgir et kaldt skum som har en umiddelbar, kjølende effekt på føttene. Etter en behandling på 2–5 minutter er hudens temperatur redusert med gjennomsnittlig 24 % (8 grader).

Mført en studie av Footner CoolActive Massager som viser produktets effektivitet hos pasienter som lider av fotplager daglig eller ukentlig*. 100 % av pasientene hevdet at plagene ble lindret etter kun én påføring. Fotplagene ble redusert med 90 % og forsvant altså nesten etter første påføring, noe som ga svært høy brukertilfredshet.

* Resultater fra en studie av 30 pasienter.

Footner CoolActive Massager kan brukes av alle, både hjemme og på reiser, og har ingen bivirkninger. Ved diabetes eller dårlig blodsirkulasjon anbefaler vi å konsultere lege før produktet tas i bruk.

Produktet rekker til opptil 90 påføringer. Påføres produktet én gang per dag, kan det vare i opptil tre måneder. Produktet inneholder 100 ml.

 

Det tar bare noen få minutter å påføre Footner CoolActive, og produktet kan enkelt brukes hjemme eller når du er ute og reiser. Rist produktet tre ganger før bruk for å blande formelen. Trykk inn kulen i noen sekunder til det kommer ut skum. Masser skummet forsiktig inn i hele foten med små sirkelbevegelser i 2–5 minutter. Gjenta hver gang du har behov for kjølig lindring av føttene.

Footner CoolActive Massager fås på Apotek1 og Boots apoteker.