Hopp til innholdet

FAQ

Ofte stilte spørsmål og svar

Når kan jeg se effekten av Footner Exfoliating Socks?

Det kan ta mellom tre til syv dager (avhengig av tykkelsen på huden din) før du vil begynne å se resultatene av behandlingen. Personer med tynn hud ser resultater raskere enn de med tykk hard hud 

Hvor lenge bør jeg bruke Footner Exfoliating Socks?

Vi anbefaler å ha dem på i 60 minutter. Om mulig kan du ha føttene i et varmt, behagelig fotbad en før du starter behandlingen, og deretter daglig i ca 30 minutter i 4-5 dager etter behandlingen. Dette vil fremskynde og optimere både behandlingen og effekten. Dette er kun et råd, og ikke et krav.

Når kan jeg se resultater med Footner Socks?

Synlig forbedring innen 7-10 dager.

Er Footner Exfoliating Socks effektive mot liktorner og vorter?

Footner Exfoliating Socks bør ikke brukes mot liktorner og vorter. Brukerne vil imidlertid oppleve at huden rundt dem blir mykere og liktorner/vorter kan derfor være lettere å behandle.

Kan jeg bruke Footner Exfoliating Socks hvis jeg har sprukne hæler?

Du kan bruke Footner Exfoliating Socks selv om du har hælsprekker, men da sokkene inneholder syrer (melkesyre og AHA-syrer) kan dette oppleves irriterende på dype sprekker. Hvis du lider av svært dype sårdannelser i hælen, anbefaler vi derfor at du unngår Footner Exfoliating Socks inntil disse er behandlet.

Kan jeg bruke Footner Exfoliating Socks flere ganger?

Produktet er et engangsprodukt, og kan derfor ikke brukes igjen etter behandlingen.

Hva skjer under selve behandlingen?

Under behandlingen vil lag med døde hudceller og hard hud falle av føttene. Du kan sammenligne det litt med når en slange feller huden. 

Vil føttene mine være mer følsomme etter behandlingen? Kan jeg fortsette å trene?

Vår erfaring er at brukere ikke opplever noen markant økning i sensitivitet. Du kan trygt fortsette med dine vanlige rutiner, men ettersom huden blir noe mer sensitiv i noen dager etter behandlingen, kan det være lurt å unngå svært intens idrett de første dagene.

Kan noe gjøres for å forhindre at hud faller av på noen del av foten? – for eksempel på oversiden?

Ettersom kun død hud faller av, vil effekten være sterkest der du har tykkere hudlag og hard hud som på hæler og tær. Du har også døde hudceller på toppen av foten. På de områdene du ønsker å unngå eksfolierende effekt kan du smøre med vaselin før behandling.

Kan du sole deg etter fullført behandling?

Huden blir mer følsom noen dager etter behandlingen, derfor anbefaler vi å ikke utsette føttene for direkte sollys i minst en uke etter behandlingen. På samme måte som om du har brent deg i solen – huden vil bli mer følsom for solen.

Kan du bruke Footner hvis du er gravid, ammer eller diabetiker?

Ettersom huden til gravide og ammende kvinner blir mer følsom, anbefaler vi å ikke bruke Footner i denne perioden. For diabetikere anbefaler vi at du alltid konsulterer med legen din før du prøver nye fotpleieprodukter.